KVALITET I ISKUSTVO  DOBAVLJAČA JE GARANCIJA  KVALITETA PROIZVODA

Schüco je jedan od vodećih dobavljača kvalitetnih prozora, vrata i fasadnih sistema izrađenih od aluminijuma, PVC- a i čelika. Milioni Schüco proizvoda se koriste širom sveta i zadovoljavaju najviše zahteve dizajna, udobnosti, sigurnosti i energetske efikasnosti.

Reynaers je vodeći evropski stručnjak za razvoj i marketing inovativnih i održivih rešenja za aluminijumske prozore, vrata, viseće fasade, klizna sisteme, verandi i konzervatorijuma. Osim toga nudi široku paletu standardnih rešenja, Firma razvija rešenja koja su prilagođena svakom pojedinom kupcu ili projektu. Istraživanje, razvoj proizvoda i testiranje se sprovodi na Institutu Reynaers, najvećem privatnom  centru za inovacije i testiranje, koji se nalazi u Duffelu (Belgija). Osim toga, firma takođe nudi opsežnu tehničku podršku i savete fabrikatorima, izvođačima i arhitektama.

Tokom više od 50 godina, WICONA brend razvio se u sinonim za sisteme aluminijumskih profila koji zadovoljavaju najviše standarde za viseće fasade, izolovane prozore, krovne prozore i teška vrata. Naši zahtevni tehnološki standardi, rigorozna kontrola sistema i kvaliteta proizvodnje svih naših proizvoda, kao i sveobuhvatne usluge i tehnička podrška, napravili su značajan doprinos uspehu brenda.

Technal brend je deo Sapa, vodeć svetske grupacija u sektoru sistema zgrada, posvećen stvaranju inovativnih i održivih aluminijumskih fasadnih sistema koji nadahnjuju savremenu arhitekturu.

MACO Door & Window Hardware (U.K.) LTD je jedan od vodećih svetskih proizvođača elemenata okova za prozore i vrata  sa sedištem u Salzburgu, Austrija. Firma zapošljava više od 2300 ljudi u svetu i ima ukupnu radnu površinu od preko 140.000 m²

Aliplast Belgija je deo međunarodno priznate Corialis grupe (Core Inovativna Aluminij Integrated Solutions), sa prometom od ca. 300 miliona i zapošljava 1300 ljudi.
Sedište Corialis grupe su nalazi u Lokerenu, Belgija, a grupa ima ogranke u Velikoj Britaniji (Smart Systems), Francuskoj (Profils Systèmes), Poljskoj (Aliplast  Poland), Kini (Aliplast China) i La Réunion (JMD ).IDEJNA REŠENJA

BUDIMO U KONTAKTU

SERBIAL D.O.O.

SEDLARE | SERBIA

Phone: (SERBIA) +381 35 815 000 5

Phone: (FRANCE) +336 09 31 97 91

Email: office@serbial.com