KOMFORT & DIZAJN
VidljivA individualnost - čak i pre nego što uđete u svoj dom. Serbial vam daje priliku  kombinovanja oblika, boja i okova za ulazna vrata, u skladu s vašim ličnim potrebama.Naše brojne mogućnosti oblikovanja omogućuju vašem domu moderan i savremen izgled.Svaka zgrada ima jedinstven stil - vlastiti.

ENERGETSKA EFIKASNOST
Topliot ostajeunutra  a hladnoća je zadržana van. Serbial Ulazna vrata  pružaju toplotnu izolaciju koja je ispunjava sve zakonske zahteve sutrašnjice. Potencijali uštede energije može biti u potpunosti iskorišteni zahvaljujući međuodnosu ulaznih vrata, prozora, kliznih jedinica itd Rezultat su niži troškovi i ušteda energije. Predanost zaštiti životne sredine koja počinje na vratima vašeg doma.

BEZBEDNOST
Zaštićeni dan i noć. Sa Serbialom, sigurnost nije samo osjećaj, nego izvesnost. Kroz inovativnu tehnologiju koja se ne može videti, ali se može osetiti. Kroz automatsko zatvaranje i praćenje sistemaa. Kroz ulazna vrata koja možete opremiti tako da u potpunosti zadovoljite svoje lične sigurnosne zahteve.

PROFILI
Profili koje ovde predstavljamo su najčešće korišćeni profili u skorašnjim realizacijama i ne bi trebali da limitiraju vaše zahteve samo na njih.
Mi imamo ugovore sa svim vodećim proizvođačima ALU profila i možemo odgovoriti na bilo koji zahtev koji pred nas postavite.

PRIMERI REALIZACIJA:

  • 11
  • 5IDEJNA REŠENJA

BUDIMO U KONTAKTU

SERBIAL D.O.O.

SEDLARE | SERBIA

Phone: (SERBIA) +381 35 815 000 5

Phone: (FRANCE) +336 09 31 97 91

Email: office@serbial.com

SERBIAL