Serbial je osnovan 2015. godine od strane g-dina Predraga Jovanovića i njegovog sina g-dina Kristijana Jovanovića, francuskih biznismena.Njihovo ogromno znanje na polju izrade aluminijskih i metalnih konstrukcija, kao i aluminijumske i metalne stolarije žele da ulože u proizvodnju visokokvalitetnih proizvoda od aluminijuma koji će po  kvalitetu i ceni u potpunosti  zadovoljiti tržišta  Zapadne Evrope.

Zbog svega toga otac i sin ulažu 2 miliona evra u izgradnju i opremanje poslovnog kompleksa u rodnom selu Sedlare (kod Svilajnca) i zapošljavaju najtraženije srpske stručnjake iz oblasti dizajna,projektovanja i proizvodnje aluminijumske stolarije. Skoro 100% proizvodnje je namenjeno izvozu u Evropsku uniju.

Porodica Jovanović poseduje dve kompanije u Francuskoj (SGS i JD distribution) koje rade više od 30 godina. Sa svojim iskustvom i najsavremenijim proizvodnim procesom, najviše zahtevi  projektovanja, udobnosti i sigurnosti mogu biti ispunjeni. Njihovi vodeći klijenti, RATP, EIFAGE, VINCI, SICRA, BOUYGUES, LEON GROSSE, GTM i mnogi drugi mogu tome posvedočiti ...

Peko 90 % proizvodnje namenjeno je izvuzu u zemlje  E.U.,ŠVAJCARSKU, AUSTRIJU I SAD.

flags2


2016 SERBIAL postaje deo  HOLDINGA JK

Serbial - kvalitet i dizajn

Serbial je jedan od vodećih proizvođača visoko kvalitetnih prozora, vrata, verandi i fasadnih sistema napravljenih od aluminijuma. Zajedno sa svojom svetskom mrežom partnera,SERBIAL stvara dugotrajne forme koji se fokusiraju na ljude i njihovu potrebu da žive u harmoniji sa prirodom. Sa našim iskustvom i najsavremenijim proizvodnim procesom,najviši zahtevi projektovanja,udobnosti i sigurnosti mogu biti ispunjeni.

Serbial je zvanično sertifikovan za izdavanje  CE znaka  za proizvode os strane dobavljača WICONA SCHÜCO,REYNAERS, TECHNAL i ALIPLAST.
Jovanovic Predrag i Kristian
IDEJNA REŠENJA

BUDIMO U KONTAKTU

SERBIAL D.O.O.

SEDLARE | SERBIA

Phone: (SERBIA) +381 35 815 000 5

Phone: (FRANCE) +336 09 31 97 91

Email: office@serbial.com